Inspirace od Pohodářů
Komentáře
Přehled komentářů
Incredible a lot of useful advice.
help writing my college essay https://homeworkcourseworkhelps.com essay about the help https://essaypromaster.com
Recommendations: how to promote your vpohodicce.estranky.cz
(LatonyaKew, 26. 3. 2018 6:17)
Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.
bábovka
(adape30, 4. 10. 2009 18:35)
350 ml polohrubé mouky
300 ml cukru moučka
1 vanilkový cukr
1/2 prášku do pečiva
hrnek oleje
hrnek mléka
2 vajíčka
Postup je velmi snadný,vše se jen pořádně promíchá a naleje do důkladně vymazané formy,pečeme tak dlouho,až je to hotové.Dobrou chuť.
vaječný końak
(adape30, 2. 10. 2009 13:34)
domácí vaječný końak
(adape30, 25. 09. 2009 15:12)
7-8 žloutků
1 slazené kondenzované mléko
1 neslazené kondenzované mléko
1 šálek obyčejného mléka
2 vanilkové cukry
1/4 litru rumu
do vhodné nádoby nalijeme neslazené kondenz.mléko a obyčejné mléko a rozšleháme v něm žloutky s vanilkovým cukrem.Dál šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí směsi(nesmí se vařit!).Stáhnem z ohně,přidáme slazené kondenz.mléko a za občasného zamíchání necháme vychladnout.Nakonec přidáme rum a dobře promícháme.naplníme skleněné láhve a ukládáme v chladu. Dobrou chuť
Rozházení ptáčci trošku jinak
(horkykafex, 25. 8. 2009 21:19)
Maso dle chuti a různého množství
střední cibule
1 buřt
1 - 2 rajčata
1 - 2 papriky
sterilované okurky (zase záleží na chuti)
2 vejce
smetana nebo mléko
hladká mouka
trocha oleje
1. všechny ingredience si nakrájíme na drobno, rajčata je dobré spařit horkou vodou a sundat z nich slupku, ale není podmínkou
2. na oleji orestujeme cibulku, přidáme buřty a orestujeme, na to dáme maso a orestujeme do běla, pak připadáme okurku a papriku a chvilku podusíme, nakonec dáme rajče, zalejem vodou a necháme odusit, dokud maso není měkké.
3. mezitím si uvaříme vejce na měkko a nakrájíme
4. když je maso měkké zahustíme klasicky Smetana (mléko) a hladká mouka a povaříme a nkonec dáme nakrájené vejce
5. servírujeme s knedlíkem neo rýží
Tip: kdo chce může omáčku zahustit i bez použití mléka nebo smetany, stačí na to studená voda, to pak omáčka bude tmavší.
Kuřecí maso na špízu
(kamila, 23. 6. 2009 9:10)
Kuřecí maso na špízu
400 g kuřecích prsíček
1 stroužek česneku
7 lžic oleje
3 lžíce citronové šťávy
1 lžička kari
1 mrkev
sůl
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 malé cibule
6 tenkých plátků prorostlé slaniny
černý pepř
Postup přípravy:
1. Maso opereme, osušíme a nakrájíme na 12 řezů. Česnek oloupeme a prolisujeme ho do mísy. K tomu přidáme 4 polévkové lžíce oleje, citronové šťávy a karí a vše dobře promícháme. Maso pak do této marinády přidáme, vše spolu promísíme a necháme přikryté stát a asi 1 hodinu marinovat.
2. Oškrábeme mrkev a nekrájíme na šikmé ovály, které necháme 3 minuty povařit v osolené vodě. Paprikové lusky rozpůlíme, odstraníme z nich semínka a vnitřní část, vypereme je a rozkrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na 8 dílů.
3. Z marinády vybereme kuřecí maso a necháme ho okapat. Každý kus masa rozbalíme do poloviny plátku slaniny. Na každý špíz pak nabodneme 3 závitky, které střídavě strádavě proložíme zeleninou tak, aby zelenina byla na začátku a na konci. Osolíme a opepříme.
4. Špízy pak opékáme 8-10 minut za občasného otáčení ve zbylém oleji do křupava; během opékání je potíráme marinádou. Hotové je podáváme s rýží a různými omáčkami
Džuvěč s vepřovým masem
(kika.sis, 31. 5. 2009 12:01)
Postup přípravy na Džuvěč s vepřovým masem
Maso nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na části sádla. Pak přidáme kostky masa, osmažíme je, zaprášíme mletou paprikou, osolíme a podusíme do poloměkka. Během dušení maso občas promícháme a podlijeme vývarem.
Papriky očistíme, zbavíme semeníků, nakrájíme na proužky a osmažíme na zbylém sádle. Pak přidáme nakrájená rajčata a po mírném osmahnutí je přidáme k masu. Také přidáme přebranou, propláchnutou a spařenou rýži, vše promícháme a pod pokličkou podusíme doměkka. Potom džuveč ochutíme kečupem, nasekanou petrželovou natí a podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.
50 minutSuroviny
400 g libového vepřového masa
1 cibule
60 g sádla
sůl
mletá paprika
2 papriky
hovězí vývar (bujón)
250 g rajčat
2 lžíce kečupu
100 g rýže
petrželová nať
what to write college essay on u45pfw
(GregoryDroxy, 5. 4. 2023 21:38)